Zavižan i Kuterevo, 30. srpanj

17. 07. 10
posted by: dmc4
Hits: 1037

PROGRAM PUTOVANJA:
Polazak autobusa u 7:30 sati s južnog parkirališta zgrade Gradskog poglavarstva u Zagrebu. Ugodno putovanje u smjeru Otočca te dalje prema Krasnom i NP Sjeverni Velebit. Dolazak u upravu Parka. Susret sa stručnim vodičem. Slijedi multimedijalna prezentacija uz stručno tumačenje o prirodnim i kulturnim vrijednostima Parka.
Odlazak na Zavižan uz razgled meteorološke postaje.
Pauza za odmor i osvježenje. Nastavak pješačkog razgleda Parka uz odlazak u Velebitski botanički vrt čija je površina 50 hektara, a prosječna nadmorska visina 1480 metara. Nakon razgleda vrta povratak u Krasno te nastavak putovanja prema Kuterevu. Kraće zaustavljanje u trgovini sirane “Runolist” u Krasnom uz mogućnost kupovine vrsnih ličkih sireva po povoljnijim cijenama.

Po dolasku u Kuterevo posjet Velebitskom utočištu za mlade medvjede. Šetnja utočištem te upoznavanje sa njegovom svrhom, ali i njegovim stanovnicima! Nakon razgleda utočišta polazak prema Zagrebu. Dolazak na mjesto polaska u večernjim satima.

FIRST MINUTE CIJENA: 135 KN PO OSOBI
(za uplate do popunjenja određenog broja mjesta u autobusu)
REDOVNA CIJENA ARANŽMANA: 160 KN PO OSOBI

.
ARANŽMAN UKLJUČUJE:

  • prijevoz autobusom turističke kategorije prema programu
  • posjet Sirani u Krasnom u povratku
  • licenciranog turističkog pratitelja
  • jamčevino osiguranje i troškove organizacije

Napomena:
OBAVEZNA DOPLATA U AGENCIJI:
* paket ulaznica u NP Sjeverni Velebit uz multimedijalnu prezentaciju te obilazak sa stručnim vodičem i ulaznica za Velebitsko utočište za mlade medvjede iznosi: 70 kn po osobi
Obilazak NP Sjeverni Velebit traje cca 5 sati – pretežno pješačka ruta. Preporučamo odjeću i obuću koja je prilagođena boravku u prirodi i pješačenju po planinarskim stazama. Preporučamo ručak ponijeti sa sobom. Kalkulacija je rađena na bazi min.40 osoba i ukoliko se ne prijavi dovoljan broj putnika Agencija zadržava pravo otkaza putovanja / korekcije cijene.
 

Sve informacije i rezervacije na:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na
091 310 20 15.