Gardaland, 29. srpanj

17. 07. 10
posted by: dmc4
Hits: 1041

PROGRAM IZLETA:
Polazak autobusa u 2:00 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu.  Putovanje u smjeru Italije s  usputnim stajanjima radi odmora.
Dolazak u GARDALAND u jutarnjim satima. Gardaland je najpoznatiji, najveći i najposjećeniji zabavni park u Italiji.  U Gardalandu Vas očekuje  svijet smijeha, zabave i nezaboravnih doživljaja. Uživanje u brojnim  adrenalinskim atrakcijama  i avanturama  do ponoći!  Polazak prema Zagrebu. Dolazak na mjesto polaska u jutarnjim satima slijedećeg dana.

 

FIRST MINUTE CIJENA: 255 KN PO OSOBI
(za uplate do popunjenja određenog broja mjesta u autobusu)
REDOVNA CIJENA ARANŽMANA: 280 KN PO OSOBI

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

  • Prijevoz autobusom turističke kategorije
  • Licenciranog turističkog pratitelja
  • Jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti agencije
  • Troškove organizacije

Napomena: Aranžman ne uključuje ulaznicu za zabavni park Gardaland – 28,50 eur po osobi za plaćanje na licu mjesta ili 220 kn za plaćanje u agenciji. Djeca do 1 metra visine ne plaćaju ulaznicu za zabavni park. Prema zakonskim propisima zadržavamo pravo otkaza putovanja ukoliko bude odstupanja od predviđenog broja osoba - min. 40. Aranžman ne uključuje troškove osobne prirode te sve što nije navedeno pod „Aranžman uključuje“. Preporučamo putno zdravstveno osiguranje te osiguranje od otkaza putovanja. Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Sve informacije i rezervacije na:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na
091 310 20 15.