Trsat i Opatija, 15.kolovoz

17. 07. 10
posted by: dmc4
Hits: 927

Program izleta:
Polazak autobusa u 7:30 sati iz Zagreba (južna strana Gradskog poglavarstva). Ugodno putovanje prema TRSATU. Posjet Svetištu Gospe Trsatske. Razgled crkve koja se nalazi na zaravni trsatskog brijega i vezuje se uz pobožnu predaju s kraja 13. st. Trsat je najstarije hrvatsko marijansko proštenište s kontinuiranim štovanjem Majke Božje po hodočasničkom okupljanju. Slobodno vrijeme za prisustvovanje pobožnostima organiziranima povodom blagdana Velike gospe.

Nakon završetka misnog slavlja odlazak u OPATIJU. Slobodno vrijeme za osobne programe, šetnju, kupanje… Ukoliko se odlučite za razgled Opatije – ne propustite park Angiolina s više od 150 vrsta biljaka sa svih strana svijeta, park Sv. Jakova, simbol grada - Djevojku s galebom...
Oko 18:30 sati polazak prema Zagrebu. Dolazak na mjesto polaska u večernjim satima.

Cijena aranžmana iznosi 140 kn

Cijena aranžmana po osobi uključuje:

  • prijevoz autobusom turističke kategorije
  • posjet Trsatu i Opatiji
  • licenciranog turističkog pratitelja
  • troškove organizacije i jamčevine

Napomena: Prema zakonskim propisima organizator zadržava pravo otkaza putovanja u slučaju da se ne prijavi dovoljan broj putnika potreban za realizaciju programa (min.40 putnika).
Dodatne napomene: Zbog velikog broja hodočasnika, na dan Velike Gospe, Trsat je zatvoren za sav promet te je na snazi posebna prometna regulacija, a dolazak do svetišta je organiziran iz Rijeke posebnim besplatnim lokalnim autobusima.


Sve informacije i rezervacije na:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na
091 310 20 15.